RIPSIEN PIDENNYKSET

Klassisissa ripsipidennyksissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään yksi kuituripsi. Ripset tehdään asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan. Klassisissa ripsipidennyksissä huoltoväli on n. 2-4 viikkoa.

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään useampi hyvin kevyt kuituripsi. Näin saadaan aikaiseksi tuuheampi ja pehmeämpi lopputulos. Volyymiripset eivät tunnu miltään, ne ovat kuin omat ripset. Ripset tehdään asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan. Volyymiripsissä voidaan pitää hieman pitempi huoltoväli kuin klassisissa, koska ripsiä on enemmän. 

Ennen kuin tulet pidennyksien laittoon/huoltoon, huomioi seuraavat asiat:

Tule täysin puhtailla ripsillä! Puhdista ripsistä silmämeikki, lika ja pöly VÄHINTÄÄN 2 tuntia ennen käsittelyn alkua. Näin ripseen saadaan tehtyä kestävä liimasidos. (Ripsillä voi mennä jopa kaksi tuntia, että ne ovat täysin kuivat sisältä asti).

Kotihoito-ohjeet

Jos käytät silmämeikkiä, puhdista se pois aina öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella. Meiltä löydät loistavan Beauty wash puhdistusgeelin, joka on suunniteltu erityisesti ripsienpidennysten käyttäjille. Se puhdistaa tehokkaasti sekä ripset, että koko kasvojen alueen meikin. Hyvin puhdistetuissa ripsissä ripsienpidennykset kestävät paremmin, eikä tulehduksia aiheuttavia epäpuhtauksia pääse kertymään ripsien tyveen.