RIPSET JA KULMAT

Klassisissa ripsipidennyksissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään yksi kuituripsi. Ripset tehdään asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan. Klassisissa ripsipidennyksissä huoltoväli on n. 2-4 viikkoa.

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään useampi hyvin kevyt kuituripsi. Näin saadaan aikaiseksi tuuheampi ja pehmeämpi lopputulos. Volyymiripset eivät tunnu miltään, ne ovat kuin omat ripset. Ripset tehdään asiakkaan toiveiden ja omien ripsien mukaan. Volyymiripsissä voidaan pitää hieman pitempi huoltoväli kuin klassisissa, koska ripsiä on enemmän. 

Ennen kuin tulet pidennyksien laittoon/huoltoon, huomioi seuraavat asiat:

Tule täysin puhtailla ripsillä! Puhdista ripsistä silmämeikki, lika ja pöly VÄHINTÄÄN 2 tuntia ennen käsittelyn alkua. Näin ripseen saadaan tehtyä kestävä liimasidos. (Ripsillä voi mennä jopa kaksi tuntia, että ne ovat täysin kuivat sisältä asti).

Kotihoito-ohjeet

Jos käytät silmämeikkiä, puhdista se pois aina öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella. Meiltä löydät loistavan Beauty wash puhdistusgeelin, joka on suunniteltu erityisesti ripsienpidennysten käyttäjille. Se puhdistaa tehokkaasti sekä ripset, että koko kasvojen alueen meikin. Hyvin puhdistetuissa ripsissä ripsienpidennykset kestävät paremmin, eikä tulehduksia aiheuttavia epäpuhtauksia pääse kertymään ripsien tyveen.

•Lash lift eli ripsien kestotaivutus on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmiltä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Ripsien tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia.

•Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella ja täten saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kulmien laminointi voidaan tehdä uudestaan vähintään 8 viikon välein.

•Ripsien ja kulmien kestovärjäyksessä saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille ja upeaa syvyyttä katseelle. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa. Kulmat muotoilen pinseteillä.