SUIHKURUSKETUS

SPRAYRUSKETUS

Upea rusketus onnistuu helposti - ilman aurinkoa.

Saat kasvoille ja koko vartalolle kauniin värin nopeasti ja turvallisesti. Sprayrusketus on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketusta ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon uloimman kerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Kun aineet reagoivat ihon aminohappojen kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho.

Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkkäihoisille. 

Markkinoiden laadukkaimman suihkurusketusbrändin, Vita Liberatan tuotteilla tehtävä rusketus on luonnollinen, halusitpa sitten ihollesi kevyen päivetyksen, keskivahvan sävyn tai paahteisen rusketuksen, kuin suoraan Karibian lomalta!

Rusketusaine sisältää erilaisia trooppisia hedelmiä, marjoja ja superkosteuttajaa aloe veraa. Rusketuksen aikaan saa markkinoiden turvallisimmaksi todettu ruskettaja, orgaaninen DHA. Monista muista DHA:ta sisältävistä ruskettajista poiketen, Vita Liberatan rusketus ei haise epämiellyttävästi toimenpiteen jälkeen. 

Ohjeistus

•Kuori iho kuorinta-aineella mielellään edellisenä iltana ja kosteutta hyvin. Kuori jokaisen rusketuskäsittelyn välissä ihosi, jotta rusketus olisi mahdollisimman tasainen

•Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6 tuntia) ennen rusketushoitoa. Sokerointi tulisi tehdä vähintään 12 tuntia aikaisemmin. 

•Älä kosteuta ihoa vähintään 4 tuntia ennen rusketushoitoa. Kosteusvoiteet voivat estää värinestovoiteen tapaisesti rusketusainetta imeytymästä ihoon.

•Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi öljyttömällä puhdistusaineella. 

•Pukeudu tummiin, väljiin vaatteisiin. 

•Kaikkea hikoilua tuottavaa toimintaa kannattaa välttää 24h suihkurusketuksen jälkeen.

Huom! rusketuksen väri syvenee ja paranee seuraavan 12 tunnin aikana.